Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en härligt väldoftande, skonsam, skön, utrensande, avslappnande, rogivande massage som påverkar många funktioner i din kropp. Denna massage är mer djupgående än klassisk massage trots att den är fjäderlätt. 

Bekämpar även virus, bakterier, inflammationer och motverkar stress.

Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage, med kraften i 9 olika eteriska oljor av hög terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på rygg och fotsulorna. Sedan masseras de in över din rygg och fot. Det hela avslutas med en riktigt härlig värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering.  Samt stärker ditt immunförsvar och hjälper dej att slappna av i muskler och leder.

De eteriska oljorna  verkar även på känslocentrum i hjärnan, det så kallade limbiska systemet.  Och via doftsinnet fungerar behandlingen även välgörande för att avlägsna stress, oro, samt åstadkommer känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödet lyfter även humör och välbefinnande och vitalisering av kropp och själ.

Den avslutande inpackningen sker med varma handdukar och ökar effekten av oljorna och ger ett skönt och behagligt avslut av behandlingen. Massagen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ.

Oljornas funktion och läkande process verkar sedan i 5-7 dagar i din kropp.

Behandlingstid 60 min

Pris 595 kr