Medicinsk laser

Medicinsk laser kan vara nyckeln till ett liv med mindre smärta och inflammationer. Gör som tusentals andra och stimulera dina smärtsamma leder och muskler. 

Cellerna stimuleras av lasern till att binda mer energi, vilket i sin tur genererar egenskaper som inflammationshämning, förbättrad mikrocirkulation, smärtlindring, sårläkning, antiviral respektive antibakteriell effekt mm.

Behandling med laser är både smärtfritt och säkert för både människor och djur. Denna medicinska laser är mycket effektiv för just smärta, värk och inflammationer. Vanliga symptom som behandlas är smärta och värk – inflammationer och sår – artros – golf och tennisarmbåge – acne, herpes och bältros. Behandlingen är effektiv och smärtfri.                            

Hur fungerar det?

Laser fungerar som en turbo på kroppens egna läkningsprocess. Cellerna stimuleras av lasern till att bilda mer energi, vilket i sin tur genererar egenskaper som inflammationshämning, förbättrad mikrocirkulation, smärtlindring, sårläkning, anti-viral resp. anti-bakteriell effekt mm.

 Är det testad och säker?

Tack vare innovativ teknik har strålningen gjorts ofarlig och kan användas utan skyddsglasögon. Lasern stimulerar endast kroppens egna läkningsprocess, det finns än idag inga kända biverkningar.

Flera patientgrupper, som reumatiker och diabetiker, ser de stora fördelarna med en effektiv och samtidigt garanterat biverkningsfri smärtterapi som ett gott komplement till annan sjukvård.

Elitidrottare och motionärer har upptäckt de effektiva behandlingsmöjligheter som laserterapi erbjuder. Idrottsskador läker fortare och akut smärta minskar. Tävling och motion kan återupptas på kortare tid.

Användning:

Laserstrålen tränger ned ett par centimeter i vävnaden och verkar på en omkrets av en femkronas storlek.

laser mot smärta

Kronisk nackvärk (Whiplash)
Värk i axlar och skuldror
Akut ryggvärk (lumbago)
Kronisk ryggvärk (lumbago)
Artros
Stukad vrist
Golf- och Tennisarmbåge, Löparknä (Epikondylit)
Idrottsskador
Acne, Herpes, Bältros Käkled
Muntorrhet
Skador och inflammationer i munslemhinnan (Oral mukosit)
Mushand (Karpaltunnelsyndrom)
Fibromyalgi (Myofasciellt syndrom)
Lymfödem
Sårläkning
Hälseneinflammation (Akillestendinit)
Bihåleinflammation (akut rinosinuit)
Insektsbett, Brännässlor, Brännmanet
Herpes simplex
Hösvuva
m m