Kausay Muju

Kausay Muju betyder ”överföra livsenergi till kroppen” på Quechua. Denna healingteknik hjälper till att rensa ut tunga energier som vi lagrat i kroppen, samtidigt som nytt ljus och lätta energi fylls på.

Den nya tidens höga energier gör att många lider av både fysisk och mental ohälsa då vi bär på mycket ilska, sorg och frustration i våra kroppar.

Mentalt är vi mycket uppe i huvudet och opererar vilket resulterar i svårigheter att samla våra tankar.

Rent fysiskt drabbas vi lätt av virus, huvudvärk, matsmältningsproblematik och så vidare. Kroppen är i obalans, därav är det viktigt att hjälpa kroppen med att komma i balans och ett sätt att hjälpa är att tillföra ”livsenergi” till kroppen genom denna healingteknik.

Qero-shamanerna säger – om vi kopplar oss samman med de fyra elementen ( vatten, jord, eld och vind), med de fyra väderstreck samt med fyra olika planeter och använder oss av energin därifrån, så kan vi hjälpa kroppen att komma i balans.

På det fysiska planet kopplar vi samman energierna med skelettet och blodet. På det emotionella och själsliga planet kopplar vi samman energierna med hjärtchakrat och våra kraftstationer. Kausay Muju ger dig möjlighet att stärka och läka dig själv.

Behandlingstid: 15 min.

Pris: 95 kr