Olika healingmetoder som jag förmedlar

Reiki metoden

En avslappnande behandling med djupgående verkan.

(du kan använda dina friskvårdspengar för att få Reikibehandlingar)

Reiki är ett japanskt ord och betyder ungefär universell livsenergi. Metoden upptäcktes av dr Mikao Usui i Japan 1914, och fick snabbt stor spridning i Japan, och senare över hela världen. Via händerna överför jag kanaliserad energi som frigör energiblockeringar, ökar energiflödet och stärker kroppens självläkande förmåga. Energin påverkar kroppen fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.
Reikihealing främjar hälsa och vitalitet, och kan användas som en allmänt balanserande och förebyggande behandling, som ger mer energi och ökat välbefinnande, men också för att behandla olika hälsoproblem.
 • Ger djupgående avslappning och bättre sömn
 • Frigör stress och spänningar och löser upp energiblockeringar
 • Verkar känslomässigt lugnande
 • Balanserar kroppens energier och chakran
 • Fyller på energiförrådet samt ökar och stärker ett positivt energiflöde
 • Stärker immunförsvaret och kroppens naturliga förmåga till läkning
 • Renar kroppen från gifter och slaggprodukter
 • Frigör känslor så att de kommer upp till ytan och upplöses
 • Lindrar smärta och obehag som orsakas av störningar i kroppsfunktionerna
 • Sänker högt blodtryck och höjer för lågt blodtryck
 • Minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar
 • Ökar intuition och kreativitet, man tänker klarare

Reiki är mycket effektivt vid depression, stress, oro, utbrändhet och sömnsvårigheter, men kan även med fördel användas vid allergier och kronisk värk som fibromyalgi och olika reumatiska sjukdomar. Kan också ge goda resultat när det gäller ryggont, migrän, mensvärk, sportskador, hudproblem och sårskador. Reiki är också en fantastisk metod för personlig utveckling, bättre självförtroende och djupa livsinsikter. Reiki är ett bra komplement till den vanliga läkarvården och hjälper patienter att tillfriskna snabbare och få lindring för akuta eller kroniska sjukdomar. (Reiki används på sjukhus i bl a Norge, England, USA, Australien, Spanien och Uruguay)

Vid en behandling är du fullt påklädd och ligger på en behandlingsbänk. Många upplever värme, kyla, tryck eller pirrningar. Medan andra inte känner något alls. Efter behandlingen kan man känna sig behagligt utvilad, upprymd och euforisk, helt slut eller kanske nedstämd och med behov att gråta en stund. Efteråt är det bra med lugn och ro.
Reiki är helt ofarligt och kan aldrig överdoseras. Man behöver inte heller tro på att det fungerar, men om man känner tillit så kommer man att öppna sig och ta emot kraften djupare och intensivare. De flesta mår bra av att få flera behandlingar i följd, och det kan ibland behövas för att nå långsiktiga effekter av healingen. Det får gärna gå någon vecka mellan behandlingarna. För att få ut maximalt av reikibehandlingen rekommenderas att du inte tränar eller dricker alkohol i anslutning till en behandling.

Sharmansk healing 
Shamansk healing är en fantastisk healingform som verkar både på det fysiska, känslomässiga, själsliga och andliga planet.
Under en behandling genomgår du en djupgående inre själsresa.  Väcker då minnena om för att hela alla själsdelar som är i behov av detta.
Under shamansk healing arbetar jag med den fysiska kroppen och energifältet som omger den.  Löser då upp och frigöra blockeringar, transformera all tung energi och skapa ett så fritt flöde av livsenergi som möjligt.
Begränsande mönster och beteenden kan lösas upp helt, för att du ska få
positiva livsomvälvande förändringar inom alla områden av livet.
Under en shamansk healingbehandling tillkallar jag hjälp och får assistans av mina egna healingguider, shamanguider eller andra guider som arbetar i shamanens anda. Jag kan också lämna plats för mina shamanguider, medicinmän och medicinkvinnor att arbeta direkt igenom mej med dej.
En schaman eller shaman’ är en central person inom schamanismen och används ofta synonymt med medicinman. En schaman utför religiösa funktioner som ytligt kan liknas vid både en prästs och en magikers. Schamaner tros även besitta övernaturliga krafter, till exempel att kunna tala med andar.

Änglahealing

Änglahealing

Änglahealing är en fantastisk healingmetod, där jag mer specifikt låter healingänglar, ärkeänglar och högre änglaväsen arbeta genom mej till dej. Det är en mycket kraftfull healingform, som hjälper dej med att frigöra gamla låsningar, blockeringar för att återställa balansen och harmonin i ditt energisystemet.

När jag tillämpar änglahealing placerar jag mej i ett högre medvetandetillstånd och tonar in de högre världarna av ljus. Jag ber medvetet änglaenergier, ärkeänglar, sol- och galaxänglar samt andra kosmiska änglaväsen att komma till min assistans för att hjälpa dej på bästa möjliga sätt.

Jag kanaliserar, inriktar änglarnas högre frekvenser direkt till dej och låter änglarna arbeta igenom mej under hela sessionen. När jag arbetar med ärkeänglahealing använder jag mej också av ärkeänglar och mästare.

Under vissa behandlingar används kristaller, färgsymboler, rörelsemönster, högfrekventa eteriska oljor, doftessenser. De främjar frigörandet av tidigare undanträngda låsta emotioner, känslor i dina energifält.

Änglahealing är en vacker och behaglig behandlingsform som arbetar på en mycket djup molekylär cellnivå.

Änglahealing är i allra högsta grad en djupgående form av andlig healing, som skapar nya fantastiska ljusmönster i klientens hela atomiska energifält, auran, fysiska kroppen, samt i hela mental- och emotionella kroppen. 

Mästarhealing

Mästarhealing är en ytterligare stark och kraftfull healingform. Där jag mer specifikt låter uppstigna mästare, helgon, överstepräster, prästinnor och högre andliga ljusmästare arbeta genom mej till dej. Det finns mästare som hjälper till att göra de allra högsta frekvenserna tillgängliga för mänskligheten. Då genom att ställa in frekvenserna på rätt anpassad våglängd som människan kan ta emot.

Jag ber medvetet en mästare att komma till min assistans för att hjälpa klienten på högsta bästa möjliga sätt.

Mästarens närvaro helar på alla plan. Löser upp och frigör allt gammalt som är förlegat, liksom reiki healing, shamansk healing och änglahealing Det som skiljer sig emellan är vem som hjälper mig att hjälpa dig.