Lise-Lotte Engelbrektsson:

Min resa började 2010, då jag blev tillfrågad av en kollega att åka med på en seanse. Eftersom jag är nyfiken på nya saker så åkte jag med. På seansen fick jag andligt besök av min mormorsmor hon messade tydligt som så att ”det är detta du skall göra och arbeta med, det är detta som är din livsuppgift, att hjälpa andra”.

Efter denna seansekväll rullade det på med fler seanser, kurs i personlig utveckling, kurs hos Lena Ranehag, sittningar hos ett medium med medial vägledning.

Yoga har jag utfört i 10 års tid och de senaste åren har jag även gått kurs i meditation. Fick på så sätt uppleva änglameditation där jag återigen fick till mej att jag ”måste” börja med healingbehandlingar, både för min egen skull och andra runt omkring mej.

De väntar på mej sade änglarna till mig, och då bestämde jag mig, jag skall bli ljusarbetare!

Jag hittade en perfekt ettårig utbildning för att bli ljusarbetare ”andlig helare” på Avalon Healingcenter på Orust hos Pernilla Carlqvist. 

Efter den utbildningen gick jag en 2-årig kurs till  Kraniosakral terapeut, en behandlingsmetod som utvecklats ur osteopatin. Behandlingen syftar till att assistera kroppen till självläkning fysisk, emotionellt och mentalt. Genom att möta upp och stilla din organism/kropp.

Och även en 1-årig utbildning i Basmedicin även denna utbildning hos Brödera Tranbergs Institut i Göregorg.

Har också fördjupat mej inom Reikihealing, med hjälp av Solkarina/Sinnligkunskap

Har även  utbilda mig till Regndroppsmassör.

Jag älskar att hjälpa andra att finna ro, det är mitt stora intresse och kall. Jag kommer fortsätta att utbilda mej inom detta område.

Tveka inte att höra av dig om du skulle vilja ta del av mer information om mig och mitt arbete.

Allt gott

Lise-Lotte