BEMER ger dej bättre blodflöde

BEMER fysikalisk vaskulär terapi förbättrar mikrocirkulationen och främjar blodflödet i de minsta blodkärlen. Kapaciteten i kroppens celler förbättras, vilket i sin tur bidrar till att lindra smärta och gynna kroppens egna självläkande krafter.

Mikrocirkulation i de små kapillärkärlen är viktig för vår hälsa

BEMER-terapins effekt grundar sig på en förbättrad mikrocirkulation
Vaskulär BEMER-terapi är en fysikalisk behandlingsform som förbättrar ett försvagat blodflöde i de mindre blodkärlen. På detta sätt hjälper den att återställa en tillräcklig tillgång av syre och näring till vävnadscellerna och hjälper även till med bortforsling av slaggprodukter från dem. Resultatet av detta blir att vävnaderna, som till exempel i muskler, ben, huden eller de inre organen, får bättre förutsättningar att fungera, förnya och återhämta sig.

Terapin är inte riktad, som läkemedel, är för att avlägsna vissa symptom eller bota vissa sjukdomar, utan den fungerar på ett bredare sätt genom att stödja mikrocirkulationen. Följden av detta är att våra kroppar har bättre förutsättningar att reparera sina egna funktioner på många sätt. Det vill säga att behandlingen hjälper kroppen att fungera så som den naturligt borde göra.

Vill ni veta mer så kontakta mej så berättar jag mer.

För att boka tid eller frågor


Se denna presentation:

https://vimeo.com/475226025

Hitta mer information på dessa sidor:

https://ljusstrimman.bemergroup.com/sv

Mikrocirkulationifokus.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *