Ta DIN hälsa till en ny nivå, genom ett DNA-test

DNA-test

Hur skulle ditt liv se ut om du genom ett DNA-test fick svar på vilken kost din kropp mår bäst av, vilka vitaminer och mineraler du är i behov av, vilken träning som lämpar sig bäst för dig och vilken hudvård som passar din DNA-typ på bästa sätt?

Låter detta intressant kontakta här eller boka via bokadirekt

Med denna kunskap slipper vi kämpa med fel dieter eller träningsformer och kan istället få en rak väg till fysisk, mental och emotionell hälsa. Samtidigt som vår medvetenhet ökar.

DNA-testet består av fem olika rapporter med fyra olika handlingsplaner:

DNA-rapporter
  1. Näring och Viktminskning. Vilken kost som passar ditt DNA och med förslag på matsedlar. Färdinga inköpslistor för en hälsosam kropp och för att må bättre.
  2. Hudvård och Anti-aging. Du får tillgång till högkvalitativa hudvårdsprodukter. De tillverkas i Frankrike utifrån ditt eget DNA och till kraftigt reducerade priser.
  3. Genetiska ursprung. Varifrån kommer du? Testet tar dig 5000 år tillbaka i tiden.
  4. Personlighet och Medfödd talang. Vilken personlighet har du? Riskerar du att utveckla beroende av koffein, alkohol, mat eller rökning? Förstå dig själv och dina beteenden bättre, hitta rätt livsstil och undvik fällorna. 
    Du får nya insikter som ökar dina utsikter.
  5. Fitness och Idrottsprestation. Detta används redan idag av flera internationellt topprankade fotbollslag och olympier. Du får möjlighet att köpa mineraler och vitaminer som din kropp behöver, till reducerade priser.

Varför DNA?
Den nya DNA-teknologin är på stark frammarsch och spås bli nästa stora språng för att öka vår hälsa och vårt välbefinnande. Numera erbjuds DNA-test på nätet och på en del sport/friskvårdsanläggningar. De konkurrenter som finns på marknaden i dag testar mellan 18 till 40 genmarkörer. MaVie insåg potentialen för åtta år sedan och har arbetat hårt för att ligga i framkant. Redan i dag testar MaVie 288 olika genmarkörer och kan se hela 600 000 variabler, något som gör dem ledande inom branschen.

DNA-testerna krypteras för att sedan skickas för analys på ett av världens främsta DNA-laboratorier och uppdateras i takt med att nya framsteg görs. Det innebär att ditt test kommer att uppdateras kostnadsfritt för varje nytt framsteg och att en ny rapport skickas till dig med automatik så länge du är medlem, vilket är fullständigt unikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *